INDMELDELSE

Indmeldelse - Skørping Rideklub

Det er med glæde, at vi kan byde dig velkommen til Skørping Rideklub.

Som nyt medlem af Skørping Rideklub, skal du oprette dit på Conventus på følgende link: NYT MEDLEM

Herefter kan du tilmelde dig det ønskede undervisningshold eller anden ydelse fra Skørping Rideklub

Hvis du skal modtage undervisning i klubben, er det en rigtig god ide at henvende dig til vores kasserer, inden du udfylder indmeldelsesblanketten. Vores kasser vil sammen med underviseren hjælpe dig med at finde det hold, der passer til dig og dine behov.

I fanen ved siden af, kan du finde rideklubbens velkomstpjece med yderligere information.

Lidt om rideklubben:

Skørping Rideklub blev stiftet tilbage i oktober 1996.

På nuværende tidspunkt har vi fire dejlige elevheste: Musse, Frigga, Didi og Lûfja.

Vi tilbyder undervisning på 3 hold: hold 1 for børn og unge, hold 2 for børn og unge og hold 3 for juniorryttere og voksne, samt springundervisning om torsdagen.

Vi er en lille rideklub, hvor der er plads til alle, og hvor fællesskab og samarbejde er et bærende element for at rideklubben kan bestå. Der er ingen ansatte eller aflønnede medarbejdere i rideklubben eller bestyrelsen. Det betyder, at elevhestene bliver passet af frivillige, øvrige opstaldere og elevhestenes halvparter.

Det er også frivillige der vedligeholder arealerne omkring klubben, ridehallen, harver indendørs- og udendørsbanen, holder orden i rytterstuen, laver regnskab, koordinerer undervisningen, samt hjælper til med stævner, aktiv ferie, ridelejre og andre aktiviteter.

I Skørping Rideklub gælder det, at:

1. Alle begyndere og let øvede elever er forpligtede til at modtage den af underviseren planlagte teoriundervisning.
  2. Hestene skal behandles ordentligt. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg din underviser eller klubbens ponyansvarlig (se information om de forskellige ansvarsområder på klubbens hjemmeside (under oprettelse)).
  3. Der skal samles hestepære op i ridehallen efter undervisning, og forældre/pårørende hjælper selvfølgelig deres barn med at samle op.
  4. Ved springundervisning hjælper man ridelæreren med at stille springbane op og tage den ned.
  5. Vigtigst af alt: vi skal hygge os, slappe af, grine, ride og nyde selskabet med dyrene og hinanden.
  6. I rytterstuen findes kaffe, te og cacao, som kan købes til den nette sum af 2 kr. Vi vasker og rydder selvfølgelig selv op efter os :)

Du kan læse mere om Skørping Rideklub her på på hjemmesiden: ​

eller på

Facebook: ​Skørping Rideklub

Vi anbefaler, at du bliver medlem af denne gruppe på Facebook, således at du modtager relevant information fra bestyrelsen og din underviser.

Opsigelse​ af undervisning og/eller medlemskab eller andre ydelser i

Skørping Rideklub skal ske til kassereren med et måneds varsel og inden d. 20. i en måned på ​skoerpingrideklub@gmail.com

Bestyrelsen i Skørping Rideklub