Opstaldning på Skørping Rideskole

Oplyst 20x60 udendørsbane

Når din hest er opstaldet på Skørping Rideskole får du:

• Ridehus på 20x60 med vandingsanlæg og godt lys.
  • Oplyst 20x60 udendørsridebane (se billedet)
  • Gode turmuligheder tæt ved Rold Skov.
  • Mulighed for at have din hest opstaldet i løsdrift, udeboks eller indestald.
  • Massere af foldtid både sommer og vinter.
  • Store vinterfolde med frostfrie vandkopper.
  • Morgenfodring og udlukning alle hverdage.
  • Sommergræs på store græsfolde fra maj-okt.
  • Mulighed for elevundervisning eller privatundervisning.
  • Medlemskab af en hyggelig rideklub med et godt fællesskab.
  • Incl. i prisen er foder fra Equsana, halm/træpiller og wrap.

Pris i løsdrift:

• Pony - 1.000 kr.
  • Hest - 1.300 kr.

Pris i udeboks:

• Pony - 1.400 kr.
  • Hest - 1.700 kr.

Som opstalder og halvpart på Skørping Rideskole forpligter du dig til følgende:

Hvis din hest er opstaldet i indestalden skal du selv stå for indlukning (du bliver en del af en turnusordning), at lægge wrap i boksen til aften, samt udmugning af din boks.

Derudover indgår du/I i staldteamet, hvor du har ca. en ugentlig aftenfodervagt, samt en andel af weekendfodringerne (fredag aften + lør/søn, helligdage og ferier). Antallet af fodervagter pr. måned afhænger af antallet afopstaldere/halvparter og er pt. 1-2 pr. måned.

Når hestene er på sommergræs, hjælper alle opstaldere/halvparter med at rengøre og kalke stalden.

Du indgår i vores 2 arbejdsdage om året, som bl.a indebærer almindelig oprydning og vedligeholdelse af stedet.

Hvis du er interesseret i at få din hest/pony opstaldet på Skørping Rideskole så kontakt rideskolens ejer:

Stig Nielsen på mobil.nr: 20 48 28 88

Du er også velkommen til at komme på et uforpligtende besøg i vores dejlige klub, og vi tager os gerne tid til at vise dig rundt på vores faciliteter. Kontakt da en af bestyrelsens medlemmer - se under fanen kontakt os.

• Udestald

• Løsdrift 1 og 2

• Indestald

Fodring i løsdriften