Hvem kan få halvpart

Som udgangspunkt er det din underviser og den ponyansvarlige, der vurderer om du er parat til at få halvpart i en af klubbens ponyer.

Vurderingen sker udfra flg.

Kan du selvstændigt håndtere ponyen?
Hvor langt er du i din ridning?
Ved du hvordan man strigler/plejer ponyen?
Kan du selv sadle korrekt op og af?
Ved du hvordan man vedligeholder hestens udstyr?
Har du 100% forældreopbakning?

Det er ligeledes din underviser og den ponyansvarlige der vurderer, hvornår du må ride på egen hånd - altså uden en forældre til stede.

Hvad indebærer det:

Du har fortrinsret til brug af hesten til undervisning, stævner og andre arrangementer afholdt af klubben eller venskabsklubberne.
Ret til brug af hesten lørdag eller søndag og helligdage/ferie hvor rideklubben holder lukket, og hesten ikke skal bruges til anden undervisning.

Du indgår i et staldteam hvor du har fodertjans ca. en dag om ugen. Weekender, lør/søn fordeles på halvparter og ejer af heste i stalden.

Fra maj-okt går hestene på græs, der hjælpes alle med at kalke stalden og hente halm.

Vi har 2 arbejdsdage om året hvor vi, bl.a laver alm. oprydning og vedligeholdelse af stedet.

Krav:
Du skal modtage undervisning på stedet.
Du skal være medlem af rideklubben.

Lyder dette som noget for dig at få halvpart, så kontakt Skørping Rideklubs ponyansvarlig Rikke Jacobsen på: beckerjacobsen@gmail.com