Hvem kan få halvpart

Som udgangspunkt er det bestyrelsen, der sammen med din underviser og klubbens elevhestansvarlige, der vurderer om du er parat til at få halvpart i en af klubbens heste.

Vurderingen sker bl.a. udfra flg.

Kan du selvstændigt håndtere hesten?
Hvor langt er du i din ridning?
Ved du hvordan man strigler/plejer hesten?
Kan du selv sadle korrekt op og af?
Ved du hvordan man vedligeholder hestens udstyr?
Har du 100% forældreopbakning?

Det er ligeledes bestyrelsen, der sammen med din underviser og klubbens elevhestansvarlige vurderer, hvornår du må ride på egen hånd - altså uden en forældre til stede.

Ønsker du at få halvpart på en af rideklubbens elevheste, kan du blive skrevet op på vores interesseliste ved at henvende dig til klubbens kasserer på skoerpingrideklub@gmail.com

Hvad indebærer det:

Du har fortrinsret til brug af hesten til undervisning, stævner og andre arrangementer afholdt af klubben eller venskabsklubberne.
Ret til brug af hesten lørdag eller søndag og helligdage/ferie hvor rideklubben holder lukket, og hesten ikke skal bruges til anden undervisning eller arrangement.

Du indgår i et staldteam hvor du har fodertjans ca. en hverdag om ugen. Weekender (fredag-søndag), ferier og helligdage fordeles på halvparter og ejer af heste i stalden.

Når hestene går på græs, kræver det stadig opsyn med hestene dagligt.

Vi har 2 arbejdsdage om året hvor vi, bl.a laver alm. oprydning og vedligeholdelse af stedet.

Krav:
Du skal modtage undervisning på stedet.
Du skal være medlem af rideklubben.

Lyder dette som noget for dig at få halvpart, så kontakt Skørping Rideklubs kasserer og bliv skrevet op på interesselisten:

Prisen på en halvpart er 500 kr. mdl.
Herudover er du forpligtet til at modtage undervisning hos en eller flere af klubbens undervisere (150-250 kr. månedlig).
Du skal ikke betale for leje af elevhest, men opkræves for facilitetskort (halv pris af den almene pris på facilitetskort).