Vi har hold til både små og store

Undervisningspriser:  

 

Priser for barn/junior:

  • Undervisning:    5-mands hold i 45 minutter 150,- kr/måned
  • Undervisning:    3-mands hold i 45 minutter 250,- kr/måned
  • Spring undervisning:    3-mands hold i 15 minutter pr. rytter 250,- kr/måned
  • Leje af elevheste:         170,- kr/måned

Priser for voksen:

  • Undervisning: Det koster 250 kr. pr. mdr. for en voksen af modtage undervisning uandset    holdets størrelse (+ evt. leje af en elevhest - 170 kr.)

Læs mere om vores søde og kompetente undervisere her på hjemmesiden under fanen > Undervisning

 

Kontingent: 

Senior (25 år og ældre)  300,- kr halvårligt

Junior (0-24 år)             200,- kr halvårligt 

 
Halvpart  på elevpony:  
For den som drømmer om at passe en elevhest og ride selvstændigt, når elevhesten ikke bruges i rideundervisning, er prisen 500,- kr./måned + halkort (850 kr. årligt). Se mere om dette her på hejmmesiden under afsnittet om Elevhestene - Halvpart.
 
 
Facilitetskort:
Pr. helår kr. 1.700,- 
Pr. halvår kr. 1000,-
Månedskort: 200,-
Fra gang til gang: 50,- (for en time) 
 
 
 
Facilitetskort giver adgang til benyttelse af ridehal og udendørsridebane for én hest og to ryttere eller to heste og én rytter:  
 
Der tilbagebales ikke for facilitetskort (heller ikke for hele eller halve år). Det er muligt at købe/betale for en mdr. eller et kvartal ad gangen. 
 
Betaling:
Alt undervisning, leje af elevhest og kontingent betales til Skørping Rideklub. Der udsendes en faktura pr. mail hver halvår, med månedsvis opkrævning.  
 
Ferier og helligdage:
Vær opmærksom på, at der ikke er undervisning på helligdage samt i skolernes ferier, der  indkræves dog alligevel betaling for hele måneder (med undtagelse af august). 
Der afholdes eller betales ikke for undervisning i skolernes sommerferie. I denne periode er der mulighed for at deltage i en af rideklubbens sommer-rideskoler gennem Aktiv Ferie, eller ridelejr for de ældre junior-ryttere (fra 5. kl. og op).
 
Vi gør opmærksom på, at alle ryttere betragtes som fortsat tilmeldt til undervisningen efter sommerferien, hvis ikke vi har modtaget en rettidig opsigelse på skoerpingrideklub@gmail.com
 
  
Opsigelse:

Opsigelse af undervisning, leje af elevpony og/eller medlemskab, samt andre ydelser i Skørping Rideklub skal ske til kassereren med et måneds varsel og inden d. 20. i en måned på skoerpingrideklub@gmail.com

Det er altså ikke tilstrækkeligt, at man gør sin underviser opmærksom på, at man ikke ønske at modtage undervisning mere!

 

Vi gør opmærksom på, at alle ryttere betragtes som fortsat tilmeldt til undervisningen efter sommerferien, hvis ikke vi har modtaget en rettidig opsigelse på skoerpingrideklub@gmail.com