Hovedsponsorer

Tandlægerne Skørping I/S
Torvesalonen
Go'on Skørping

Vores klub har fået et flot nyt skilt af en af vores hovedsponsorer Jutlander Bank.
Vi er rigtig glade for og stolte af det nye skilt, som pynter ved indkørelsen til vores parkeringsplads.

Udendørsbane sponsor

Indvielse af vores nye udendørsridebane den 2/6 2018. Benny fra Jutlander Bank klipper snoren.

Jutlander Bank er i det daglige vores hovedsponsor, men har også givet et sponsorat på 10.000 til vores udendørsbane

LAG Himmerland er vores Hovedsponsor for opførelse af vores nye udendørsridebane 🙂

Vi er taknemlige for, at de vil støtte os i opførelsen, som har været et ønske i mange år.

"Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne" ELFUL: https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

Støt Skørping Rideklub via OK

Rideklubben vil så gerne modtage støtte fra dig og dine 🐴
Rideklubben er baseret på frivilligt arbejde, og da det koster kassen at leje sig ind på rideskolens faciliteter og varetage driften af elevhestene, er klubben på ingen måde et profitforetagende 💸💸
Vi har derfor brug for al den hjælp og støtte vi kan få - via interessetimer, frivillige hænder i hverdagen, til stævner og til vores to årlige arbejdsdage m.m., samt via sponsorater fra både dig og erhvervsdrivende 🤩

Hvis du har lyst til at støtte klubben, så er du mere en velkommen til fx at støtte os gennem OK, eller ved at kontakte vores sponsorudvalg, som hjertens gerne hjælper dig eller din virksomhed/arbejdsplads med at få etableret en sponsorkontrakt med rideskolen.
Kontakt gerne en af sponsorudvalgets trækheste Eva Birgitte Thomsen på evathomsen75@gmail.com (alternativt kan hedes mobilnummer rekvireres gennem klubben).

Var du klar over, at du kan støtte Skørping Rideklub via OK

Du kan støtte din lokale rideklub i Skørping, når du tanker hos OK.
Både dit benzinkort, din elaftale og mobilpakke kan give støttekroner i kassen hos klubben fx til tiltrængt indkøb af en elevhest/-pony eller til udstyr til vores elevheste.

STØT EN GOD SAG

Et fristed for børn, unge og voksne i Skørping og omegn

Skørping Rideklub blev stiftet d. 3. oktober 1996 og har på nuværende tidspunkt ca. 75 medlemmer. Klubbens formål er at fremme kendskabet til og interessen for ridesport, især blandt børn og unge.

Klubben fik i 2007 mulighed for at leje sig ind i en ny-opført ridehal på den ejendom, hvor klubben allerede holdt til. Her har man med hjælp fra en aktiv forældre- og medlemsskare anlagt en 20x60 meter ridebane med barriere og tilskuerpladser.

Ridehallen har givet klubben et vældigt løft, og har stor betydning for medlemmerne, der har mulighed for at ride og modtage rideundervisning indendørs hele året.

Klubben er med i en kreds af mindre rideklubber, som afholder ridestævner for hinanden. Herudover afholdes flere træningsstævner for klubbens egne ryttere.

Rideklubbens økonomiske grundlag er baseret på medlemskontingenter og det kommunale tilskud, der ydes efter gældende regler til foreninger. Dette er dog ikke tilstrækkeligt til at sikre den daglige drift fuldt ud. Klubben er derfor afhængig af den støtte, den kan få fra sponsorordninger.

Sponsorer

En række lokale erhvervsdrivende har allerede deres reklameskilt sat op i ridehallen på side- eller bagvæg, så dette er synligt for alle udøvende, forældre og stævnetilskuere.

Der er dog stadig plads til yderligere reklameskilte, hvorfor vi gerne vil tilbyde jer, at være med til at støtte det lokale fritids- og friluftsliv og give børn og unge sunde udendørs interesser.

Du og din virksomhed laver og bestemmer selv hvordan jeres skilt skal se ud

Der er mulighed for tre størrelser af sponsorater: lille, stort og hoved. Ud over reklameskilte i ridehallen eller udendørsbanen vil sponsorerne få plads på listen over sponsorer på klubbens hjemmeside .

Hvis nogle virksomheder ønsker at støtte Skørping Rideklub, bedes i rette henvendelse til ; sponsorudvalget Kontakt person Eva Birgitte Thomsen

Mail: evathomsen75@gmail.com

Se priser nedenfor

Kontakt sponsorudvalg og hør om dine muligheder

Vejledende priser på sponsorskilte m.m.

Som noget nyt, tilbyder vi nu også hestesponsorater.

Dette indebærer følgende:

-    plads på listen over sponsorer på klubbens hjemmeside (med link til hjemmeside eller andre kontaktoplysninger)

-    brodering af privat/firmanavn på sadelunderlag eller skridttæppe

-    skilt i stalden med privat eller firmanavn/logo

-    opråb af sponsor i højtaler ved stævnedeltagelse

Priser:

Lille sponsorat:

Årligt sponsorbidrag: 750 kr. + moms

Skilt 61x200 cm:

Stort sponsorat:

Årligt sponsorbidrag: 1.200 kr. + moms

Skilt 122x200 cm.